Bruut met Buitengewone Bubbels op veel evenementen

De festivals komen eraan

Het mooie lenteweer bekent dat de buiten-bruiloften, bedrijfsfeesten maar ook festivals er weer aankomen! Een lekker glas champagne mag op geen van deze feesten natuurlijk ontbreken en met Bruut Champagne is succes verzekerd! Want buiten in het zonnetje nippend aan een glas Bruut champagne, dat is het goede leven. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Bruut Gold als aperitiefje bij een personeelsfeest of de Bruut Platinum om feestelijk te proosten op een bruiloft.

Bruut en Buitengewoon Bubbels

Om onze champagne nóg aantrekkelijker te maken op festivals en zomerse evenementen is deze ook te serveren vanuit de stijlvolle mobiele bar van Buitengewoon Bubbels. Deze buitengewoon brute combinatie zorgt ervoor dat je niet alleen zeker bent van een mooie champagne, maar ook van een stijlvolle bediening en aankleding. De heren van Buitengewoon Bubbels komen 1,5 uur van tevoren op locatie om de trailer te installeren en onze Bruut champagne op de perfecte temperatuur te brengen. Dat is dus de plek bepalen, achterover leunen en genieten!

Informatie aanvragen

Voor meer informatie over de unieke mobiele Champagne Bar, kan je contact opnemen met info@buitengewoonbubbels.nl of contact met ons opnemen op 085-3035610

Kijk ook eens op www.buitengewoonbubbels.nl